Published: 12/13/2018 8:05:41 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about VibroSense Dynamics AB: Vibrosense Dynamics har uppdaterat sin affärsplan

Medicinteknikbolaget Vibrosense Dynamics har inlett den operativa fasen för att genomföra sin affärsplan efter positiv utvärdering från flera fristående parter, bland annat av
Medtronics Europaorganisation. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärsplanen innebär att Vibrosense att satsa framförallt på Norden, Tyskland och Storbritannien som bedöms ha en adresserbar marknadspotential på minst 35 000 Vibrosense Meter II-enheter. De stora dragen i affärsplanen kommer att presenteras i ett pressmeddelande under första kvartalet 2019.

- Det är mycket glädjande att nu vi från flera håll har fått bekräftat att vår affärsplan håller, bland annat från toppskiktet inom Medtronic Emea. Medtronic är världens största bolag inom medicinteknik med globalt mer än 80 000 anställda och en omsättning på drygt 30 miljarder dollar. Det är för tidigt att säga om våra kontakter kommer leda till affärer med Medtronic, men nu känner de till oss som bolag och vår teknologi Multi-Frekvens Vibrametri, säger Toni Speidel, vd i Vibrosense Dynamics.

Bolaget kommer troligen starta ytterligare nya studier under åren. Ett arbete har inletts med att förbereda nya patentansökningar som, enligt plan, ska skickas in under första kvartalet 2019.

Read more about VibroSense Dynamics AB