Published: 5/13/2020 9:58:29 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about AppSpotr AB: Appspotr inleder försenad global värvningskampanj

Mjukvarubolaget Appspotr meddelade den 24 mars att bolaget skulle starta sin globala värvningskampanj av nya användare till version 3 i april. Kampanjen fick på grund av covid-19 skjutas fram något och startar istället nu i maj. Det framgår av ett pressmeddelande.

Värvningskampanjen inleds nu under maj och pågår under hela året. Initialt riktar bolaget sig till 50 000 utvalda användare i gamla version 2 och samt 1 000 intresserade återförsäljare som sedan tidigare lämnat intresseanmälan för att få tillgång på nya version 3. Antalet intresseanmälningar har växt starkt under senaste månaden, från 500 till 1 000 stycken. Målgruppen finns fördelad i upp till 180 länder i hela världen. Målet är att med kampanjen nå en konvertering på 10 procent, det vill säga att värva 5 000 nya användare till plattformen.

Kampanjerbjudandet ger användaren möjligheten att använda plattformen för att bygga och lansera en PWA, Progressive Web App, utan kostnad. Användaren kan lansera fler PWA eller iOS och Android appar mot en kostnad.

Uppgradering till betalande användare sker löpande genom olika aktiviteter både i plattformen och genom kontakt från säljare och supportcenter. Liknande kampanjer kommer att sjösättas till olika målgrupper under året.

Read more about AppSpotr AB