Published: 5/14/2020 4:41:06 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Safe at Sea AB: Safe at Sea får beställning på två SafeRunner-system för leverans i Rumänien

Räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea har mottagit en order på två SafeRunner-system för leverans till kund i Rumänien, framgår av ett pressmeddelande.

Kunden SC SALVAMAR SERVICE är ett rumänskt bolag som specialiserat sig mot räddning och framförallt livräddning på vatten.

Båtsystemen kommer att användas för livräddning på stränderna Eforie Nord och Eforie Syd samt finnas tillgängliga för att både testas och demonstreras för andra sjö-och livräddningsorganisationer på den rumänska marknaden.

Ordern på de två SafeRunner-systemen är den första till Rumänien och genom affären hoppas vi på ett ökat intresse då andra livräddningsaktörer i Rumänien kommer beredas möjlighet att testa SafeRunner-systemen.

"Det är fantastiska nyheter att vi har fått order på ytterligare två SafeRunner-system. Det är en indikator om att SafeRunner-systemet på ett bra sätt nu kompletterar vår produktportfölj. Ordern kan även betraktas som en marknadssatsning då vi möjliggör för fler lokala aktörer att testa vårt SafeRunner-system", säger Linda Ahl, vp sälj-och marknadschef på Safe at Sea.

SafeRunner-systemen kommer att levereras i andra kvartalet.

Read more about Safe at Sea AB