Published: 3/25/2021 3:16:23 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Finepart Sweden AB: Finepart för diskussioner med sex nya territorier

Lars Darvall inleder sitt senaste vd-brev med att året då det skulle hända för Finepart har låtit vänta på sig på grund av covid. Att inte kunna visa upp bolagets teknik och att potentiella kunder har varit försiktiga med investeringar har satt käppar i hjulen.

Vidare skriver Darvall att eftersom det inte alltid är möjligt att möta kundernas behov och ge support på plats så har Finepart utvecklat ett system för remote support. Systemet gör det möjligt att på distans visa kunden hur man avhjälper eventuella produktionsstörningar.

Bolaget har även gjort sin första onlineinstallation av en Finecutmaskin med en, enligt Darvall, nöjd kund som numera kör full produktion.

"För att öka vår synlighet och närvaro för vi diskussioner med representanter för sex nya territorier, där vi hoppas kunna landa nya avtal innan halvårsskiftet. Jag ser med stor tillförsikt på att det nu är på väg att släppa och att vi nu kan nå avslut på de affärer som legat på is under det senaste halvåret", skriver Darvall avslutningsvis.

Read more about Finepart Sweden AB