Published: 9/9/2021 10:10:01 AM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about SyntheticMR AB: NYHETSSLÄPP BEKRÄFTAR POSITIV SYN - PARETO

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Synthetic MR har släppt flera viktiga nyheter och det bekräftar Pareto Securities långsiktigt positiva syn på att Synthetic MR:s lösning kommer att bli en ny standard inom kvantitativ MRI.

Det skriver Pareto Securities i en analys av Spotlightlistade Synthetic MR, som är verksamt inom utveckling av analys - och avbildningsmetoder. Pareto höjer sin rekommendation till köp (behåll) och riktkursen till 90 kronor (42), vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterade om tidigare på torsdagen.

Nyligen meddelades att Synthetic MR tecknat avtal med Philips om att inkludera bolagets medicinska bildlösning i Philips globala produktkatalog. Pareto pekar också på ett utvecklingsprojekt med Canon Medical Systems som intressant.

De investeringar som bolaget gjorde under 2019-2020 för att expandera försäljningsorganisationen börjar betala av sig under 2021 med bättre kostnadsabsorption, vilket ger en förbättring av den justerade rörelsemarginalen till 22 procent i år, bedömer Pareto. För år 2022 kan marginalen förbättras ytterligare till 44 procent, enligt analyshusets prognoser.

Vid klockan 9.45 på torsdagen hade Synthetic MR stigit 7,6 procent till 76:60 kronor.



                    
                

Read more about SyntheticMR AB