Press release from Companies

Published: 2019-02-08 09:00:00

Prebona AB: Polygiene lanserar Odor Crunch på världens största fackmässa för sportkläder

Simrishamn –Prebona AB (publ), meddelar idag att samarbetspartnern Polygiene AB lanserade sin nya produkt Odor Crunch, baserad på teknik från Prebona, på ISPO, världens största fackmässa för sportutrustning och sportkläder som genomfördes den 3-6 februari i München, Tyskland.

Lanseringen fick ett fantastiskt mottagande av textilbranschen med mängder av artiklar i ledande branschtidningar.

Polygiene är en världsledande leverantör av luktkontroll för kläder och sportutrustning. Produkten Odor Crunch eliminerar effektivt dålig lukt med hjälp av en process som är aktiv under hela produktens livscykel. Polygiene ingick under juli 2018 ett exklusivt distributionsavtal med Prebona avseende marknadsföring och försäljning av Prebonas teknik för eliminering av lukt på textilier inom bland annat sportkläder.

-Det är fantastiskt kul att Odor Crunch fick ett sådant starkt mottagande av marknaden, säger Orvar Otterstedt, VD Prebona AB. 

För ytterligare information kontakta:

Prebona AB (publ)

Orvar Otterstedt, VD, mobil: +46 70 523 3047, e-post: orvar.otterstedt@prebona.com

Om Prebona

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare samt Prebona HealthCare AB. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella ytbeläggningar och substanser. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stock Market. För mer information se www.prebona.com

www.polygiene.com

Prebona AB, Varvsgatan 4, 272 36 Simrishamn
www.prebona.com



Läs mer hos Cision
Read more about Prebona AB