Press release from Companies

Published: 2019-06-25 10:04:07

Ecoclime Group AB: Bolag i Ecoclime Group överträffar årets organiska tillväxtmål.

Ecoclimes dotterbolag SDC Automation har de senaste två veckorna vunnit flera ordrar till ett värde av 8 MSEK. De vunna ordrarna befäster SDCs starka utveckling under det första halvåret och innebär att SDC kommer att överträffa årets organiska tillväxtmål om 15% redan under tredje kvartalet 2019.

Kunderna PEAB, Fabege, Karolinska Institutet har bland annat upphandlat SDCs BMS-plattform (Building Management System) för fastighetsautomation. De aktuella projekten avser bland annat styrning, kontroll och uppföljning för drift och energiprestanda i fastigheter och processer samt energieffektivisering och energioptimering av desamma.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Ecoclime Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 juni 2019.


Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se


Ecoclime Group AB är en investeringsplattform för klimatsmarta teknologier, system- och affärslösningar. Bolagen i gruppen skapar och utvecklar innovationer samt driver projekt för ett mer hälsosamt inomhusklimat, lägre energikonsumtion och växthusgasutsläpp i fastigheter och industriprocesser. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket (tidigare Aktietorget). ecoclime.se

Läs mer hos Cision
Read more about Ecoclime Group AB