Press release from Companies

Published: 2019-10-07 14:54:17

Fastout Int. AB: Uppdaterad version av FastOuts plattform

VR- och drönarbolaget FastOut lanserade under måndagen en ny version av sin digitala plattform.

Bolaget har arbetat intensivt sedan i våras för att utveckla plattformen och skapa bättre användarvänlighet, effektivare tekniska lösningar, ny grafisk design och flera nya funktioner. Med den på plats räknar VD Håkan Lindgren med att påbörja marknadsföringen skarpt för att skapa en effektiv konvertering och digitala avslut. 

“Det är viktigt med en intuitiv och attraktiv plattform. Nu kan vi marknadsföra den bredare. Vi räknar med att det ska bli ett stabilt och ökande flöde framöver”, säger Håkan Lindgren, VD för FastOut.

Det finns en rad nya funktioner som användaren kan ta del av. Till exempel kan man nu addera pilot, kund eller kollega till sitt konto och på så sätt utnyttja och sprida plattformen bättre. Användaren kan även skapa unika landningssidor och det finns en kompatibilitet för 360° VR-foton från vilken kamera som helst. Nya instruktionsfilmer har också lagts till för att användaren snabbt ska lära sig plattformen.

För mer information, vänligen kontakta:

Håkan Lindgren, VD FastOut

ir@fastout.com

Om FastOut

VR- och drönarbolaget FastOut har som ambition att mappa upp världen med 360° interaktiva drönarvyer och bli världens största IT-plattform som kopplar samman lokala professionella drönarpiloter med kunder. Via den globala självbetjäningsplattformen kan kunder enkelt beställa drönaruppdrag och få tillgång till databasen med 360° drönarvyer som kan skräddarsys efter behov. Den unika IT-plattformen gör det möjligt att bygga effektiva och nyskapande tjänster inom Virtual Reality, digital kommunikation och marknadsföring.

Mer information om bolaget finns på www.fastout.com

Läs mer hos Cision
Read more about Fastout Int. AB