Press release from Companies

Published: 2019-10-29 12:23:43

iApotek Int AB: iApotek månadsrapport september 2019

Stockholm 2019-10-29

Apotek365.se visar en fortsatt stark tillväxttakt med en försäljningsökning på 70% under september månad jämfört med samma period föregående år. Omsättningen för koncernen för september månad uppgick till 3,5 MSEK jämfört med 2,3 MSEK samma period föregående år. 

Arbetet fortlöper enligt de planer som finns och just nu läggs det stort fokus på den kommande julhandeln och Black Friday. Som ett startskott för denna period, påbörjar ett intensivt arbete med förberedelser av kampanjer och inköp som ska göras inför en av årets viktigaste försäljningsperioder. 

Vi har också haft en del utmaningar under den senaste perioden, en del tekniska problem med vår e-handelsplattform har gjort att vi inte fått ut produkter på CDON i den takt vi önskat. Ett problem som vi arbetar med för att finna en lösning på inom kort. Förändringar i google har också krävt mycket av vår uppmärksamhet, vilket har lett till att vi har fått bygga om och ändra våra reklamstrategier via t.ex. adwords och andra medier. Trots utmaningar fortsätter vi växa vilket Apotek365.se är ett bra exempel på.

För mer information, kontakta bolaget på:

VD, Conny Palmkvist

ir(at)iapotek.s

www.iapotek.se

iApotek

iApotek bedriver detaljhandel med receptfria läkemedel, nikotinläkemedel och tillhörande kringprodukter, samt kosmetik till marknadsmässiga priser. Försäljningen sker genom bolagets olika e-handelsplattformar, på så sätt kan produkter enkelt och snabbt beställas direkt till dörren. iApotek bedriver också försäljning av receptbelagda- och receptfria läkemedel genom Svea Apotek som har fullständiga tillstånd från Läkemedelsverket.

Läs mer hos Cision
Read more about iApotek Int AB