Press release from Companies

Published: 2019-11-12 15:45:27

PEN Concept Group AB: PEN designar, tillverkar och monterar 32 montrar till Elmia Subcontractor 12-15 november.

PEN Concept Group AB (PENCON, Spot Light Stock Market) levererar, genom dotterbolaget PEN Interiör AB, totalt 32 mässmontrar till Elmia Subcontractor 12-15 November 2019. Dessa designas, tillverkas och monteras för en mängd olika kunder. Totalt ordervärde för PEN uppgår till ca 2,0 MSEK. Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa.

Magnus Hjorth, koncernchef för PEN Concept Group AB, förklarar:

”Det är med stor glädje som jag konstaterar att vi får fortsatt förtroende från våra kunder samt att vi befäster vår ställning som leverantör av mässor, främst kring de större eventen i Norden.”

För frågor om pressmeddelandet, vänligen kontakta:
Magnus Hjorth, Koncernchef och VD, PEN Concept Group AB

E-post: magnus.hjorth@pen.se 
Telefon: 0706-335 106

PEN Concept Group i korthet
PEN Concept Group AB, är en fullserviceleverantör av inredningar för mässmontrar, event, restauranger och showrooms. Gruppen är uppbyggd med alla resurser för att kunna erbjuda kunderna inredningar såväl från ett standardprogram som tillverkas i stora volymer till speciallösningar. Verksamheten bedrivs i de svenska dotterbolagen Pen Interiör AB och PEN Products AB. 


Varumärket PEN representerar gediget kunnande och lång erfarenhet av design, konstruktion, produktion och installation av lösningar för mässmontrar och restauranger. Detta kompletteras med PEN Products AB, där vi levererar en komplett produktflora för restauranger, såsom köksmaskiner, möbler och utensilier.

Läs mer hos Cision
Read more about PEN Concept Group AB