Press release from Companies

Published: 2020-02-25 08:06:30

SensoDetect AB: Försäljning i England

Sensodetect AB har inlett ett nytt samarbete för utredning av patienter i England.

Ett stort steg framåt för Sensodetect då man i samarbete med Dr Ghazala Afzal Consultant in Child, Adolescent and Family Psychiatry med egen klinik samt även verksam på Nightingale Hospital i London skall i utvärdera patienter med hjälpa av BERA teknologin.

Samarbetet innebär att Sensodetect får ersättning enligt en pay per use modell, för ett antal patienter som kommer att mätas på kliniken den 28 Februari.

För Sensodetect är detta första steget inpå den europeiska marknaden.

Planen är att gemensamt med kliniken använda de tester som utförs till en vetenskaplig artikel och till en grund för vidare expansion på marknaden. Detta kommer ske under våren.

"Det är med stor glädje som vi som jobbar dagligen med Sensodetect ser att vi börjat få lön för mödan. Ett litet men ytterst viktigt första steg är taget och vi ser att marknaden börjar bli mogen för vår teknik säger Martin Linde VD sensodetect AB"

Martin Linde

VD, SensoDetect Aktiebolag (publ)

Telefon: 0706-73 09 68

e-post: martin.linde@sensodetect.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som SensoDetect AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 Feb 2020.

Läs mer hos Cision
Read more about SensoDetect AB