Press release from Companies

Published: 2020-05-27 14:09:59

BrandBee Holding AB: Uppdatering från VD Magnus Clarenbring

Stockholm 27 maj 2020

Hej alla aktieägare,

 

Jag nämnde i Q1 rapporten att första kvartalet var omtumlande pga Covid-19,  vi ökade intäkterna och var på helt rätt väg med flera nya kunder som vi landat och fler på väg in. Men vi märkte snabbt att kunderna började dra i handbromsen när det gäller marknadsinvesteringar även blivande kunder som var på väg in blev mer avvaktande med nya samarbeten och avtal.

 
Vi på Brandbee arbetar på för fullt med framåtanda och våra tekniska plattformar är fortsatt under utveckling för att bli ännu vassare. Vår plan är att lansera nästa generations videolösning efter sommaren.

Brandbee’s senaste projekt är med  ledande skönhets-ehandlaren Skincity.se där Brandbee skapat deras senaste videokampanj "Vårens must haves" som nu syns i sociala medier och Youtube. Se den gärna inom kort på våra sociala medier där vi delar med oss av kampanjer från flertalet av våra kunder såsom Gjensidige, Brands for fans mfl.

På Studentcompetions.com pågår aktiviteterna för fullt  med många nya tävlingar och sajten är nu integrerad i koncernen. Vi har trots en orolig omvärld med Covid-19, affärer på väg in, bland annat Stockholms Stad som vill nå Svenska studenter i Stockholm. Gå gärna in och registrera er på våra nyhetsbrev för att följa våra kampanjer.

Brandbees verksamhet inom leadsgenerering visar även på riktigt bra resultat för våra kunder. Ett case jag vill lyfta i dessa tider är ett IT bolag som har ett månadsabonnemang med oss och har under maj månad fått in uppdrag till ett initialt värde på 400 000kr via vår leadsgenerering. Att vi är duktiga på leadsgenerering för B2B genomsyrar hela verksamheten, även på B2C sidan där vi alltid jobbar mot tydliga mål för våra kunder oavsett om det gäller datadriven onlinevideo eller övrig digital marknadsföring.

Jag har tidigare nämnt att Brandbee  arbetar aktivt med en förvärvsstrategi och vi tittar därför löpande på flera kandidater och återkommer när det blir aktuellt. 

Allt gott till er!

Magnus Clarenbring
 

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD

Telefon: +46 70 640 02 53
ir@brandbee.com

BrandBee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. BrandBee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.

Läs mer hos Cision
Read more about BrandBee Holding AB