Press release from Companies

Published: 2020-07-02 09:03:56

Jojka Communications AB: Jojka anställer försäljningschef

Som ett led i vår lagda strategi har vi under våren genomfört en omfattande rekryteringsprocess för att finna en permanent försäljningschef. Vårt mål med rekryteringen har varit att hitta en person med erfarenhet från relevanta branscher, försäljning samt skalning av SaaS produkter och ett moget ledarskap. 

Vi är mycket stolta över att kunna presentera Margareta Nordström i den rollen. Margaretha tillträder den 17 augusti. Hon efterträdare då Markus Fagerlund som haft en interim roll.

 

Margareta har bred erfarenhet från Saas-bolag och kommer närmast från rollen som konsulterande försäljningschef på Markify och Chrunco. Hon kommer i sin roll vara ansvarig för att bygga upp en högpresterande säljorganisation som initialt verkar på den nordiska marknaden.  
 

"Vi är mycket nöjda med att ha Margareta ombord. Plattformen har redan påvisat god "product market fit". Det kommer helt klart bli väldigt spännande under hösten när vi nu kommer att kunna expandera med full kraft, säger Fredrik Dalebrant i en kommentar"

 

"Det känns mycket roligt och utmanande att få börja arbeta på Jojka i ett så spännande skede som bolaget nu är i. Jag ser fram emot att bygga upp säljorganisationen och ta bolaget till nästa nivå, säger Margareta Nordström i en kommentar"

 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Jojka Communications AB