Published: 11/22/2022 12:12:43 PM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about OptiMobile AB: RÖRELSERESULTATET BLEV -1,4 MLN KR 3 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Optimobile, som erbjuder kommunikationstjänster till mobiloperatörer, redovisar ett rörelseresultat för det tredje kvartalet 2022 på -1,4 miljoner kronor (-1,1). Nettoresultatet landade på samma nivå.

De totala intäkterna sjönk marginellt till 1,2 miljoner kronor (1,2), varav nettoomsättningen backade till 0,1 miljoner kronor (0,3). Nettoomsättningen avser huvudsakligen löpande licens- och supportintäkter från Polkomtel-gruppen och NSF.

"Vårt team har sedan våren framförallt jobbat med utvecklingen av Woony-tjänsten och anpassningar efter de kundtester som genomförts med Crossborderit. Crossborderit har nu tagit Woony i kommersiell drift för on-boarding av sina kunder via sin externa kundtjänst i Asien. Vi har ytterligare en referenskund i USA i form av Intellibright, ett bolag som bedriver digital marknadsföring", skriver vd Erik Nilsson i delårsrapporten.

Strax innan rapporten offentliggjordes meddelade Optimobile att bolaget kommer att göra en företrädesemission på 6,6 miljoner kronor.



                    
                

Read more about OptiMobile AB