Press release from Companies

Published: 2021-03-17 17:28:44

Safe at Sea AB: Rumänsk Sjöräddningsorganisation väljer RescueRunnersystemet

Ännu en sjöräddningsorganisation i Europa har nu valt RescueRunnersystemet för deras viktiga men också utmanande arbete. Den här gången är det en rumänsk organisation. 

RescueRunnersystemet används sedan många år tillbaka av otaliga sjöräddningsorganisationer runtom i världen. Vi är väldigt glada att kunna berätta att vår rumänska distributör Suszi S.R.L nu ska leverera ett system till en av landets sjöräddningsorganisationer som valt att integrera RescueRunner som ett viktigt redskap i deras verksamhet. Vi levererade med stor stolthet några av våra andra båtmodeller till den rumänska marknaden redan förra året, den gången till livräddarna på stränderna i staden Constanta. Men vi är väldigt glada att se att intresset för våra produkter nu växer säger Linda Ahl, Sales-and Business Development Manager på Safe at Sea (publ). 

  RescueRunnersystem kommer levereras i Q3 2021
Order Värdet är ca 310 000 SEK


Denna information är sådan som Safe at Sea är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-03-17 17:28 CET.

Linda Ahl
VP / Sales and Business Development Manager
Linda.Ahl@safeatsea.se

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Läs mer hos Cision
Read more about Safe at Sea AB