Press release from Companies

Published: 2021-04-05 21:44:29

Finepart Sweden AB: Finepart Sweden AB (publ) säljer 3-axligt Finecut system till Inbrace

Finepart har idag fått en order värd 361 000 EUR gällande en 3-axlig Finecutmaskin till Inbrace i Kalifornien, USA, via vår agent HS&S Machine Tool and Metrology, Inc. Produkten beräknas levereras i kvartal 3, 2021. Detta är ett av de projekt som nämndes i VD-brevet i april.

"En god signal att vår Finecut levererar lösningar för företag som använder den i serieproduktion som kräver hög precision i avancerade material. Kunden köper sitt andra Finecut system vilket är det bästa kvittot på att vår utrustning levererar stabila och förväntade resultat." säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5:e april 2021, kl. 21.38.

Läs mer hos Cision
Read more about Finepart Sweden AB