More from the company

Published: 2022-05-30 10:45:00

SyntheticMR AB: SyMRI MSK från SyntheticMR finns nu på syngo.via Open Apps från Siemens Healthineers

Paketet SyMRI MSK stöder ett snabbt arbetsflöde och förbättrade möjligheter att se absoluta vävnadsegenskaper med kort scantid. Applikationen är nu tillgänglig för nedladdning på syngo.via från Siemens Healthineers.

SyntheticMR, ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar innovativa analys- och avbildningsmetoder för magnetisk resonanstomografi (MRI) tillkännagav idag att deras paket SyMRI MSK för avbildning av knä och ryggrad nu är tillgängligt för nedladdning på syngo.via Open Apps från Siemens Healthineers. SyntheticMRs produktpaket SyMRI NEURO finns redan tillgängligt för nedladdning på syngo.via och tillägget av SyMRI MSK kompletterar produktsortimentet från SyntheticMR på plattformen.

 

"Att Siemens Healthineers nu även kan erbjuda SyMRI MSK som en del av syngo.via Open Apps gör att fler kunder kan få tillgång till applikationen", säger Ulrik Harrysson, VD på SyntheticMR AB. "Vi strävar efter att stödja ett snabbare arbetsflöde och tillhandahålla objektivt beslutsstöd till radiologer och är glada över att fortsätta arbeta mot detta mål tillsammans med Siemens Healthineers och syngo.via."

 

SyMRI MSK paketet tillåter radiologen att med en enda sekvens leverera de vanligaste kontrastviktade bilderna samt kvantitativa R1, R2 och protondensitetskartor för avancerad vävnadsanalys. tse_mdme-sekvensen är tillgänglig på Siemens Healthineers MAGNETOM Vida med mjukvaruversionen syngo MR XA11B och på alla andra system med framtida XA-programvaruversioner. Syngo.via-användare kan själva ladda ner testversionen av SyMRI från Siemens Healthineers Digital Marketplace och använda den omedelbart – integrerad med deras syngo.via. SyMRI är också tillgänglig som en fristående mjukvaruversion.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta Ulrik Harrysson, VD SyntheticMR AB, +46 70 529 29 87 ulrik.harrysson@syntheticmr.com

SyntheticMR AB utvecklar och marknadsför innovativa mjukvarulösningar för Magnetic Resonance Imaging (MRI). SyntheticMR AB har utvecklat SyMRI®, som levererar flera justerbara kontrastbilder och kvantitativa data från en enda 5-minutersskanning. SyMRI-produkten finns i olika förpackningar. SyMRI NEURO levererar flera kontrastbilder, vävnadssegmentering och kvantitativ data om hjärnan. SyMRI MSK ger flera kontrastbilder och kvantitativa data för knä- och ryggradsanatomier. SyMRI NEURO är CE-märkt och FDA 510(k) godkänd och SyMRI MSK är CE-märkt. SyMRI är ett registrerat varumärke i Europa och USA. SyntheticMR är noterat på Spotlight Stock Market Exchange i Stockholm, Sverige. För mer information, besök www.syntheticmr.com.

Läs mer hos Cision
Read more about SyntheticMR AB