Press release from Companies

Published: 2022-12-22 18:06:32

AB Igrene: Rättelse med Årsredovisning och Revisionsberättelse i bilaga i meddelande Årsredovisning för tiden 1 september 2021 – 31 augusti 2022

Igrene offentliggör Årsredovisningen för perioden 1 september 2021 – 31 augusti 2022 samt Revisionsberättelsen för den tid revisionen omfattar.

Årsredovisningen och Revisionsberättelsen finns tillgängliga på Igrenes hemsida liksom på Spotlight Stock Markets hemsida och mailas till aktieägare som så begär och anger sin e-mailadress.

I revisionsberättelsen finns ett uttalande beträffande värderingen av bolagets anläggningstillgångar, vilka är beroende av att bolagets kommande ansökan om miljöprövning beviljas vad gäller produktion av vätgas.

Se Revisionsberättelsen i sin helhet på Igrenes hemsida.

Mats Budh, vd

mats.budh@igrene.se

+4670 650 62 26

Om Igrene

AB Igrene vill utvinna klimatneutral vätgas i Siljansringen. Bolaget har tillgång till patenterad teknik för konvertering av naturgas till vätgas redan nere i borrhålen och låta koldioxiden stanna kvar i berggrunden. Denna metod för produktion av vätgas sker med minimal energiförbrukning. Siljansringen är resultatet av ett meteoritnedslag för 377 miljoner år sedan. Det är Europas största meteoritkrater och Igrene har upptäckt gasfyndigheter på flera platser runt kratern.

Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market sedan 2014 och har cirka 3 000 aktieägare.

Se www.igrene.se

Läs mer hos Cision
Read more about AB Igrene