Published: 6/16/2020 1:14:17 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Angler Gaming plc: Affärsvärlden ger köpråd för Angler Gaming till mer riskvilliga placerare

Kasinobolaget Angler Gaming har gjort en svårslagen tillväxtresa de senaste åren med en branschledande marginal. Tror man utvecklingen kan fortsätta är det nog en bra aktie att äga. Det skriver Affärsvärlden i en analys på tisdagen.

Angler Gaming har fortsatt leverera en högklassig tillväxt och branschledande marginaler. Transparensen i företaget är däremot låg vilket gör att man som investerare måste ha stor tillit till ledningen. Det finns även gott om orosmoment då den absolut största delen av intäkterna och tillväxten kommer från de oreglerade marknader. Detta höjer risken väsentligt, framhåller tidningen.

"Många placerare tycker nog att en investering i Angler har lite för mycket karaktär av att man köper "grisen i säcken". De större nätspelbolagen är dessutom också lågt värderade och kanske bättre alternativ ur den aspekten. Ser vi bara till siffrorna så är Angler undervärderat. Ledningen har i många år framgångsrikt manövrerat i branschens lite mer okända vatten. Det talar ändå för ett köp för en mer riskvillig placerare", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Read more about Angler Gaming plc