Press release from Companies

Published: 2021-04-20 09:04:00

Jojka Communications AB: Jojka anställer Sebastian Delsinger som försäljningschef

Vi har sedan årsskiftet arbetat intensivt med en omfattande rekryteringsprocess för att hitta en permanent försäljningschef.

Vi är mycket glada över att nu få Sebastian med på vår resa. Sebastian började hos oss i början på mars och har nu gått in i en tillsvidareanställning som försäljningschef.  

Sebastian kommer närmast från spelbranschen där han var medgrundare av Reactivation Group och har dessförinnan haft rollen som försäljningsansvarig på Leovegas Group. Han kommer vara ansvarig för att bygga upp en högpresterande säljorganisation, initialt på den nordiska marknaden. 

Vi är mycket glada över att ha Sebastian ombord. Han har lång erfarenhet av försäljning och att bygga försäljningsorganisationer vilket är viktigt för oss i detta skede. Även hans internationella erfarenhet kommer vara en viktig pusselbit för att ta tillvara den potential Jojka har” säger Fredrik Dalebrant i en kommentar”

“ Det känns som ett perfekt läge att komma in på Jojka, det är en bevisat bra produkt vi erbjuder och jag hoppas nu att kunna bidra till att vi som bolag tar nästa kliv genom att bygga upp en stark säljorganisation och få alla bitar på plats, säger Sebastian Delsinger i en kommentar.”

 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Jojka Communications AB

Subscription