Press release from Companies

Published: 2021-08-31 08:17:59

Finepart Sweden AB: Finepart Sweden AB (publ) får tilläggsorder från Inbrace

Finepart har idag fått en tilläggsorder värd 40 000 Euro gällande mjukvarulicenser, reservdelar och förbrukningsmaterial för Finecutsystemet som levererats till Inbrace i Kalifornien, USA, via vår agent HS&S Machine Tool and Metrology, Inc. Levererans beräknas ske i kvartal 3, 2021.

”Ett klart bevis på att vår teknik fungerar utmärkt i serieproduktion där Finecutsystemet är det perfekta verktyget för ultrahög precision för avancerade material. Detta ör bra signaler för framtida eftermarknad där även kundens andra maskin förväntas levereras i kvartal 3.” säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31:a augusti 2021.

Läs mer hos Cision
Read more about Finepart Sweden AB

Subscription