Press release from Companies

Published: 2023-01-31 15:59:47

Zoomability Int AB: Förändring i styrelsen

Tyvärr har styrelseledamoten Fredrik Källgren begärt att få lämna styrelsen i Zoomability Int AB. Efter att varit adjungerad under våren 2022 valdes han in som ledamot på årsstämman 7 juni 2022.

Anledningen till att Fredrik lämnar styrelsen är att han fått utökade arbetsuppgifter hos sin nuvarande arbetsgivare, vilka inte är förenligt med att sitta i Zoomabilitys styrelse. 

Styrelsen vill tacka Fredrik för den tid han lagt ner och den kompetens och tidigare erfarenhet han bidragit med när det gäller försäljning av elrullstolar i främst USA.

Just nu ser styrelsen inget akut behov av att ersätta Fredrik utan planerar att rekrytera en ny ledamot som sedan kan väljas in vid årsstämman 2023, den 7 juni.  

För mer information kontakta

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomability.com
0709-203961

Om Zoomability Int. AB (publ) 

Zoomability har utvecklat och säljer en terränggående elrullstol Zoom Uphill®, anpassad för personer med funktionsnedsättning i de nedre extremiteterna, men som också passar alla som vill ha en häftig körupplevelse. Den har rönt stor uppmärksamhet främst i USA, men även i Sverige och övriga Europa. Det är en hybrid mellan traditionella eldrivna rullstolar-PWC (såsom konkurrenterna Permobil, Otto Bock och Pride) och fyrhjulingar-ATV. Zoom Uphill® har funktionaliteten och de ergonomiska kvalitéerna som en PWC och körkapacitet och stabiliteten som hos en ATV. Den är unik i sin design då den tack vare sin patenterade bottenplatta är både lätt och smidig såväl som stark och stabil och lämpar sig därför både för tuff terräng och urbana miljöer. Zoom Uphill® möjliggör ett friare liv för personer med begränsad rörelseförmåga. Det kan vara människor med olika typer av funktionshinder, lungkapacitet eller styrka i kroppen. 

Läs mer hos Cision
Read more about Zoomability Int AB

Subscription