Publicerat: 2019-01-07 16:19:01

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om OmniCar Holding AB: Svensk CFO i unavngiven virksomhed mistænkes for markedsmisbrug i danske Omnicar (opdatering)

(kommentar fra Omnicar tilføjet)

En finansdirektør i en unavngiven, mellemstor, sydsvensk virksomhed er mistænkt for markedsmisbrug ved at foretage opkøb, der skulle presse priserne op i den danske softwarevirksomhed Omnicar tilbage i 2017. Det skriver det svenske nyhedssite Realtid.

Den svenske mand, der beskrives som i 35-årsalderen, burde kende til reglerne for børshandel skriver sitet, idet han både skriver en blog om emnet samt skriver for en svensk erhvervsavis.

Hos Omnicar, hvis aktie har været genstand for spekulationerne, tager man afstand til sagen, som man ikke før i dag har haft kendskab til.

"Jeg tager stærkt og kraftigt afstand fra nogen form for spekulation i vores aktie og ser frem til, at sagen kan afklares af de svenske myndigheder," fortæller adm. direktør Claus T. Hansen til Finwire.

Omnicar, der leverer software til bilforhandlere og autoværksteder i hele Norden, er bøsnoteret på den svenske børs Spotlight.

Det var det svenske finanstilsyn, Finansinspektionen, der i første omgang modtog anmeldelsen, og sagen er herefter overdraget til den svenske afdeling for økonomisk kriminalitet, Ekobrottsmyndigheden.

Läs mer om OmniCar Holding AB