Publicerat: 2019-09-18 07:35:43

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om STENOCARE A/S: Stenocares canadiske partner CannTrust får sin licens suspenderet

Stenocares partner fra Canada, CannTrust, har fået suspenderet sin licens til fremstilling og salg af medicinsk cannabis efter brud med Cannabis Act-lovgivningen ifølge de canadiske sundhedsmyndigheder Health Canada. Det fremgår af en pressemeddelelse.

CannTrust, der er børsnoteret på New York Stock Exchange kunne i tirsdagens handel se aktien dykke 14 procent, og yderligere godt to procent i efterhandlen.

Samarbejdet med danske Stenocare har længe været skrantende, efter at selskabet i juli opdagede, at leverancer produceret i ikke-godkendte lokaler var blevet leveret til den danske partner og senere at CannTrusts pesticidefri label muligvis ikke var berettiget.

Det betød, at alle CannTrust-leverancer til Stenocare er sat i karantæne, og at Stenocare som den eneste udbyder af medicinsk cannabis i olieform ikke har kunnet levere til det danske marked.

Stenocare har tidligere oplyst, at man leder efter en ny international partner og at man samtidig arbejder på højtryk på fabrikken i Jylland, med henblik på at få sin egen produktion på dansk jord.

Läs mer om STENOCARE A/S