Press release from Companies

Published: 2022-07-08 15:11:40

OptiMobile AB: NSF lanserar sin nya tjänst – Haloo!

NSF Telecom Ab har idag lanserat sin tjänst Haloo! på den finska marknaden. 

Haloo! är en SIM-fri telefonitjänst baserad på OptiMobiles "2nd Number"- lösning och NSF Telecoms kompletterande funktionalitet för att ge en unik och förbättrad upplevelse för användarna. 

Tjänsten lanseras idag under namnet "Haloo!" på den finländska marknaden och innehåller flera funktioner som ger en enklare och tryggare upplevelse för t.ex. seniorer:

  • Nära & Kära - snabbval
  • Larmfunktion med ringkedja
  • Samtalsfiltrering för utgående och inkommande samtal

Haloo!-applikationen finns tillgänglig för nedladdning på App Store och Play Store. Läs mer om tjänsten här: https://www.telepapat.fi/

”Det är med stor glädje vi ser att vårt samarbete med NSF Telecom lett till introduktionen av en tjänst med unika egenskaper för tryggare och enklare telefoni. Vi ser med spänning fram emot hur den mottas av de finska konsumenterna.” säger Erik Nilsson, VD på OptiMobile.

För mer information, vänligen kontakta:
Erik Nilsson, VD

Telefon: +46 709 460 100
E-post: erik.nilsson@optimobile.se

OptiMobile är en mjukvaruutvecklare och lösningsleverantör med fokus på VoIP-baserad kommunikation byggd på en egen plattform. Företaget tillhandahåller individuella lösningar för mobiloperatörer baserade på en SaaS affärsmodell för att hjälpa till vid övergången till 4G/5G-nätverk och interoperabilitet med WiFi-nätverk. OptiMobile erbjuder företagsmarknaden molnbaserade lösningar för att förbättra intern och extern kommunikation. OptiMobile erbjuder även en kommunikationslösning för e-handelsmarknaden som ger en närmare interaktion mellan handlare och kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige och företaget är listat på Spotlight Stock Market (OPT).

Läs mer hos Cision
Read more about OptiMobile AB

Subscription