Press release from Companies

Published: 2022-07-08 17:09:38

Finepart Sweden AB: Finepart Sweden AB (publ) får order på 3-axligt Finecutsystem

Finepart har idag fått en order från Wiretronic AB, ett företag verksamt inom Automotive, värd av drygt 3 MSEK. Finecutsystemet är en Finecut WMC 500 II med en högtryckspump och tillbehör som kommer levereras i månadsskiftet september/oktober, 2022.

"Det är mycket glädjande att vi fortsätter att leverera försäljning till nya kunder och nya branscher. Samtidigt är den snabba leveranstiden ett bevis på att våra aktiviteter inom operations för att korta ledtider hjälper oss att vinna nya affärer." säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om Finepart

Verksamheten grundades år 2012 och är ett Innovativt Tech-bolag med tillverkning av abrasiva mikrovattenskärningssystem under varumärket Finecut. Teknologin baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapar en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Tekniken är framför allt lämpade för tillverkning av komponenter med hög precision för i princip alla material. Sedan starten har flertalet varumärken adderats såsom Finesoft, Finespin, Finepart Academy till det som idag utgör Finepart. Försäljning sker via egen personal samt ett återförsäljarnätverk. De största marknaderna är Norden, Europa och USA. Verksamheten bedrivs i Sverige, Bollebygd.

Finepart är noterat på Spotlight Stockmarket, Stockholm sedan hösten 2016. För mer information, se www.Finepart.com

Läs mer hos Cision
Read more about Finepart Sweden AB

Subscription