Press release from Companies

Published: 2024-04-03 09:15:00

Vultus AB: Vultus: IFFCO Kisan sätter nytt anropsrekord på analysplattformen

Vultus AB (publ) meddelar nytt plattformsrekord med 21 000 analyserade fält under en dag. Användarbasen kring bolagets analysplattform fortsätter att växa och samarbetspartnern IFFCO Kisan ger dagligen, genom sitt nätverk av rådgivare, beslutsråd till tusentals odlare med hjälp av Vultus analysplattform.

"Samarbetet mellan Vultus och IFFCO Kisan har nått en ny milstolpe med ett rekord av 21 000 analyserade fält på en enda dag. Detta speglar inte bara den tekniska kapaciteten hos vår analysplattform utan också den växande användarbasen som drar nytta av våra beslutsstöd. Vultus övergripande mål är förbättra effektiviteten inom jordbruket och samarbetet med IFFCO Kisan visar på användbarheten av våra analyser.", säger, Per Karlsson, VD Vultus.

 

"Användningen av Vultus plattform inom IFFCO Kisan är en central del av vårt erbjudande till vårt nätverk av odlare. Den detaljnivå och precision som Vultus analyser tillhandahåller gör att vi kan erbjuda skräddarsydda råd som verkligen gör skillnad på fältet. Det här är teknik som tjänar praktiska behov och hjälper våra odlare att arbeta smartare.", säger, Morup Namgail, Head of Agritech, IFFCO Kisan.

 

Om IFFCO Kisan

IFFCO Kisan, en del av det större IFFCO-konglomeratet (Indian Farmers Fertiliser Cooperative), är en ledande organisation inom Indiens agritech-sektor. IFFCO Kisan har som mål att stärka jordbrukare genom att tillhandahålla lösningar som förbättrar produktiviteten och hållbarheten inom jordbruket. Genom en omfattande portfölj av tjänster, som sträcker sig från jordbruksrådgivning och väderprognoser till marknadsinsikter och agronomiska tips, spelar IFFCO Kisan en viktig roll i att omvandla det traditionella jordbruket till en mer modern och effektiv sektor. Med en stark närvaro över hela Indien, stöder IFFCO Kisan miljontals jordbrukare genom sitt nätverk av experter och rådgivare.

 

För mer information om Vultus, vänligen kontakta
Per Karlsson, VD Vultus AB
Telefon: +46 (0) 70-001 97 01
E-post: per.karlsson@vultus.se
Hemsida: www.vultus.se

 

Om Vultus AB (publ)

Vultus är ett agtech-bolag som erbjuder analyser av grödor och markförhållanden baserat på satellitdata. Genom bolagets plattformstjänst tillhandahåller Vultus beslutsunderlag för effektiva och hållbara jordbruksmetoder globalt. Vultus aktie (Ticker: VULTS) är noterad på Spotlight Stock Market. För mer information om Vultus verksamhet, besök: www.vultus.se

 

Läs mer hos Cision
Read more about Vultus AB