Published: 6/28/2024 8:51:39 AM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about My Beat AB: OMSÄTTNING OCH BRUTTOVINST ÖKADE I MAJ

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Mobiloperatören My Beats preliminära omsättning för maj månad växte med 42 procent, och bruttovinsten växte med 1.880 procent, till 812.000 kronor jämfört med samma period 2023 (maj).

"Detta är resultatet av kraftiga förändringar av organisation, priser och produktportfölj. Dessutom kan My Beat informera om 5 procent ökning av kundbasen under samma månad, samt att majoriteten av kunderna väljer en 2-årig bindningstid", skriver bolaget.

My Beat har sedan tidigare satt upp som mål att öka omsättningen med 100 procent detta räkenskapsår jämfört med förra året och samtidigt leverera ett positivt ebitda-resultat.

"Maj är räkenskapsårets första månad för My Beat och resultatet bekräftar att bolaget gör goda framsteg för att nå detta mål", uppger bolaget i pressmeddelandet.

My Beat har även släppt sin bokslutskommuniké för 2023/2024, en rapport som visade på en tillväxt i omsättning och ett positivt nettoresultat efter nedskrivning av skulder. Rörelseresultatet var dock fortsatt negativt, så även kassaflödet.



                    
                

Read more about My Beat AB