Press release from Companies

Published: 2022-12-16 08:59:46

Jojka Communications AB: Omsättningen för november månad uppgick till 5118 ksek

Omsättningen för november månad 2022 blev 5118 ksek, att jämföras med 5243 ksek för november månad 2021. Omsättningen minskade därmed 2,4% gentemot föregående års siffror.

Som vi nämnde i pressreleasen den 18 november så beror minskningen på att en kund skickar avsevärt mindre volymer under oktober och november i år jämfört med föregående år då de ändrat i sin kampanjplanering. Undantaget denna kund ligger utvecklingen i linje med vad vi beräknat.

Försäljningen går fortsatt bra och vi ser positiva effekter av vår starkt förbättrade marknadskommunikation i form av fler inkommande leads.

Vi vill passa på att önska alla våra kunder och aktieägare en riktigt God Jul!
 

Med vänliga hälsningar

Fredrik Dalebrant

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com


 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Jojka Communications AB