Press release from Companies

Published: 2023-03-16 09:16:48

Jojka Communications AB: Omsättningen för februari månad uppgick till 1913 ksek

Omsättningen för februari månad 2023 blev 1913 ksek, att jämföras med 1426 ksek för februari månad 2022. Omsättningen ökade därmed 34% gentemot föregående års siffror.

Vi kan konstatera att vi ser en minskning i skickade volymer från en handfull kunder, varav några som normalt skickar stora volymer. Detta till trots så ser vi en ökning vad gäller omsättning mot föregående år. Vi följer noggrant utvecklingen bland våra kunder och fortsätter med våra nya betalningsrutiner.

Försäljningsmässigt ser vi ett fortsatt starkt kundintresse men även att det tar längre tid än normalt att komma till avslut.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Dalebrant

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com


 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Jojka Communications AB