Publicerat: 2020-04-14 09:54:15

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om OmniCar Holding AB: Omnicar behøver ikke fyre folk på grund af coronakrisen - lancerer ny platform for bileejere i andet kvartal

Omnicar har ikke fyret nogen medarbejdere under coronakrisen og forventer heller ikke at gøre det, selvom de ordre, der var forventet at falde i april, er udskudt til tredje kvartal. I stedet vil selskabet gå i offensiven og lancere en betaversion af sin kundeaftaleplatform.

Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

"Der er ingen tvivl om, at Covid-19-situationen vil påvirke bilindustrien hårdt. Men den vil på den anden side også give Omnicar en unik mulighed til at lancere vores platform for kundeserviceaftaler," skriver det danske it-selskab i meddelelsen.

Omnicar vil lancere en beta-version af platformen, der er målrettet bilejere, i løbet af andet kvartal. På platformen vil bilejere kunne finde og abonnere på en servicekontrakt og andre bilrelaterede services, lyder det.

Det Spotlight-noterede selskab vil i løbet af andet kvartal også terminer sin svenske datterselskab Omnicar AB, der ikke længere repræsenterer nogen omsætning eller har nogen ansatte. Alle salgsaktiviteterne derfra er blevet overført til det danske datterselskab AutoCRM.

Läs mer om OmniCar Holding AB