Publicerat: 2019-08-13 09:42:44

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Nustay A/S: Nustay vil rejse 10 mio. kroner mere for at fortsætte sin vækst - aktien styrtdykker

Bestyrelsen i hotelbookingplatformen Nustay har besluttet at igangsætte en proces for at rejse 10 mio. kroner, som skal fylde hullet i pengekassen og finansiere den fortsatte vækst.
Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Nustay har lidt et fald i cashflowet som følge af udfordringer med Nustays primære marketingintegration, da integrationen konverteres fra en betaversion til fuld udgivelse," indleder Nustay sin forklaring i meddelelsen.

"Nedgangen kommer på bagkant af nogle branche- og sæsonbetonede faktorer, som har været større i den nuværende sæson. Metadata leveret fra hoteleverandører i den nuværende højsæson har været af svingende kvalitet og har resulteret i et højt antal fejlslagne bookinger."

Endelig peger Nustay i meddelelsen også på, at den gennemsnitlige tid mellem booking og check-in har været kortere end forventet, hvilket har påvirket cashflowet negativt.

"Som et resultat af det ovennævnte, har væksten været mere pengekrævende end forventet, men samtidig har EBITDA-marginen udviklet sig bedre end forventet," skriver Nustay.

Hotelbookingplatformen påpeger desuden, de i forbindelse med sin IPO meldte ud, at selskabets ekspansion var aggressiv og involveret risici i forhold til cashflowet, og at det er det, som opleves nu.

Nustay-aktien falder klokken 9.40 med 15,88 procent.

Läs mer om Nustay A/S