Publicerat: 2019-08-13 12:41:08

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Nustay A/S: Nustay dykker fortsat over 30 procent - direktør vil ikke uddybe nyhed om behov for kapitalindsprøjtning

Nustay meldte tidligere i dag ud, at selskabet har brug for en kapitalindsprøjtning på mindst 10 mio. kroner for at fylde hullet i pengekassen og finansiere den fortsatte vækst. Det resulterede i en massiv nedgang i aktiekursen.

Da Finwire tidligere i dag kontakter selskabets adm. direktør, Mathias Lundø Nielsen, har han ikke meget lyst til at uddybe, hvad der har bragt selskabet i den nuværende situation.

I skriver i meddelelsen, at I ikke har levet op til jeres mål om tocifret vækst i håndteret omsætning. Hvad er årsagen til det?

"Vi har ikke yderligere kommentarer end det der fremgår af meddelelsen," skriver Nustay-chefen i en mail.

Nustay nævner i pressemeddelelsen, som selskabet sendte ud tidligere i dag, en række årsager til, at man nu bliver nødt til at rejse et tocifret millionbeløb.

Årsagerne indebærer udfordringer med selskabets primære marketingintegration, brancheudfordringer, svingende kvalitet af metadata leveret af hotelleverandører, som har forårsaget et højt antal fejlslagne bookinger, og endelig, at den gennemsnitlige tid mellem booking og check-in har været kortere end forventet.

Direkte adspurgt, om han vil kunne forstå, hvis nogle aktionærer vil være skeptiske over for Nustays behov for en kapitalindsprøjtning, når selskabet ikke har levet op til sit mål om tocifret vækst i håndteret omsætning, lyder det korte svar fra CEO Mathias Lundø Nielsen.

"Det må kapitalrejsningen vise."

I meddelelsen skriver Nustay, at selskabet vil foretage en række ændringer som følge af likviditetsbehovet.

"Direktionen har iværksat operationelle forbedringer, justeringer af marketingmodellen, lanceret nye markedsføringskanaler, tilføjet nye marginindtjeningsfunktioner til platformen og udviklet mobilmarketing."

Nustay havde ikke lyst til at fortælle, hvad ændringerne mere konkret indebærer.

Hotelbookingplatformens aktie er klokken 12.30 nede med 35,28 procent.

Läs mer om Nustay A/S