Press release from Companies

Published: 2023-01-26 11:04:43

Zoomability Int AB: Ny återförsäljare i Sverige

Zoomability har 24 januari skrivit på återförsäljaravtal med Bilomarintextil i Linköping. Förutom att de är experter på skräddarsydda bil- och båttextilier består ca hälften av verksamheten av olika fordonsanpassningar. De säljer också elrullstolen Eloflex sedan flera år tillbaka, och har därför god kunskap inom branschen. En styrka är också att de har bra kontakter med välgörenhetsfonder och stiftelser som prioriterar bidrag till personer med nedsatt rörelseförmåga. 

Bilomarintextil kommer att bli en viktig återförsäljare i Östergötland med kringliggande län där Zoomability idag inte har någon representation. De kommer därmed att komplettera våra andra två återförsäljare Lamemicke i Kristianstad och Ortman Specialanpassningar i Umeå och Sundsvall. För kunder i Mälarregionen är huvudkontoret i Västerås närmaste plats om man vill testa en Zoom.

Med den demo-Zoom Bilomarintextil nu införskaffat, och finns tillgänglig i deras butik på Låsblecksgatan 2 i Linköping, kan intresserade titta in och testa att för en kort stund bli "A Free Mind In Motion".

För Zoomability är Bilomarintextil sedan december 2022 också en leverantör av anpassade dynor till Zoom Uphill. Detta gör att vi under 2023 och framåt kommer kunna erbjuda specialanpassade dynor till alla våra kunder i hela världen.

Läs mer om Bilomartintextil på deras hemsida (bilomarintextil.se)

För mer information kontakta

Pehr-Johan Fager
pj@zoomability.com
0709-203961

Om Zoomability Int. AB (publ) 

Zoomability har utvecklat och säljer en terränggående elrullstol Zoom Uphill®, anpassad för personer med funktionsnedsättning i de nedre extremiteterna, men som också passar alla som vill ha en häftig körupplevelse. Den har rönt stor uppmärksamhet främst i USA, men även i Sverige och övriga Europa. Det är en hybrid mellan traditionella eldrivna rullstolar-PWC (såsom konkurrenterna Permobil, Otto Bock och Pride) och fyrhjulingar-ATV. Zoom Uphill® har funktionaliteten och de ergonomiska kvalitéerna som en PWC och körkapacitet och stabiliteten som hos en ATV. Den är unik i sin design då den tack vare sin patenterade bottenplatta är både lätt och smidig såväl som stark och stabil och lämpar sig därför både för tuff terräng och urbana miljöer. Zoom Uphill® möjliggör ett friare liv för personer med begränsad rörelseförmåga. Det kan vara människor med olika typer av funktionshinder, lungkapacitet eller styrka i kroppen. 

Läs mer hos Cision
Read more about Zoomability Int AB